Δελτία Τύπου

19/1/2021

Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας - Αναστολή Κινητοποιήσεων

Την τελευταία μέρα της λήξης της Κοινής Συμφωνίας και των παρατάσεων της (18 Ιανουαρίου 2021) συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΤ και αποφάσισε την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2021-2024 και συνεπώς την παύση των απεργιακών μας κινητοποιήσεων. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.

15/1/2021

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΤ - ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Συνεδρίασε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΤ με θέματα: - Ενημέρωση – Πορεία ΕΛΤΑ - Σ.Σ.Ε – Γ.Κ.Π - Σχέδιο Αναδιοργάνωσης Δικτύου ( Διανομής, Συναλλαγής κ.λ.π.) - Απεργιακές κινητοποιήσεις - Άλλες δράσεις - Αποφάσεις. Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, «Αποχαιρετίσαμε» μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η έλευση της πανδημίας. Δύσκολη και «ολισθηρή» και η πορεία του Ταχυδρομείου μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, όχι εξαιτίας αυτών, αλλά λόγω των ισχυρών κλυδωνισμών που επέφεραν, οι συνεχιζόμενες Κυβερνητικές και Διοικητικές αποφάσεις και ενέργειες που έφεραν τον Οργανισμό στα όρια της πτώχευσης.

13/1/2021

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ …….. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Α) ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΛΤΑ Β) ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ Γ) ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ε) ΠΟΣΤ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Α.Μ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Με πλήρη γνώση των υπηρεσιακών μας καθηκόντων και με κάθε επιφύλαξη, παραλαμβάνω την απόφαση σας για εκτέλεση των νέων τομέων Διανομής γνωρίζοντας ότι:

13/1/2021

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Αθήνα, 13 / 01 / 2021
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ μέσω των διοικητικών οργάνων της καλεί τους συναδέλφους της διανομής, σε όλη τη χώρα να παραλάβουν τους νέους τομείς, υπογράφοντας τη σχετική διαταγή παραλαβής. Μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Σ.Τ. στην οποία ελήφθησαν αποφάσεις και για το θέμα της διανομής (θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό) ανατέθηκε στο Νομικό Σύμβουλο της Π.Ο.Σ.Τ., κο Βερβεσό να συντάξει Υπεύθυνη Δήλωση που θα πρέπει όλοι να υπογράψουν και να καταθέσουν στα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα.

11/1/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αθήνα,11/01/2021
Αρ. Πρωτ.: 7
Προς:
Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης
κ. Κυριάκο Πιερρακάκη
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Κύριε Υπουργέ,
Επανερχόμαστε για δεύτερη φορά στο αίτημά μας για συνάντηση μαζί σας, την οποία σας καλούμε να ορίσετε άμεσα,προκειμένου να ενημερωθείτε για τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν για την εταιρεία και τους εργαζόμενους. Παρά το ότι μέχρι τώρα δεν έχετε ανταποκριθεί στο αίτημά μας για συνάντηση, πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά, αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα του έργου μετασχηματισμού που επιχειρείται και όσων σημαντικών διενεργούνται παράλληλα στα ΕΛΤΑ, δε θα αρνηθείτε να λάβετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον μεγαλύτερο Οργανισμό, που βρίσκεται στην αρμοδιότητά σας,με όσα επιδιώκουμε να σας μεταφέρουμε.

11/1/2021

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΤ - 13 &14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Συνεδριάζει, με τηλεδιάσκεψη, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας η Εκτελεστική Επιτροπή με θέματα: - Ενημέρωση – Πορεία ΕΛΤΑ - Σ.Σ.Ε – Γ.Κ.Π - Σχέδιο Αναδιοργάνωσης Δικτύου ( Διανομής, Συναλλαγής κ.λ.π.) - Απεργιακές κινητοποιήσεις - Άλλες δράσεις - Αποφάσεις. Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΤ με τα θέματα που συζητήθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή.

28/12/2020

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

ΑΘΗΝΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 Αρ. Πρωτ. 195 ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΛΤΑ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΘΕΜΑ : ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Κύριε Σύμβουλε Με δεδομένο ότι στις 4 Ιανουαρίου, η Διοίκηση αλλάζει τον τρόπο διανομής, με εφαρμογή του D+3 και επειδή μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ανάλυση του τρόπου εφαρμογής, παρακαλούμε να ορίσετε συνάντηση με την διαπαραταξιακή επιτροπή της ΠΟΣΤ μέχρι την ημερομηνία αυτή, προκειμένου να σας εκθέσουμε τις απόψεις μας. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΤ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΚΕΛΛΑΣ ΒΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

2/12/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και από το site της ΠΟΣΤ τη συνέντευξη που διοργανώνει η Ομοσπονδία, αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.

2/12/2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ διοργανώνουν αύριο, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ., συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε η Κυβέρνηση στη Βουλή. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά μέσω facebook https://www.facebook.com/post.trade.union Ερωτήσεις μπορούν να στέλνονται πριν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με μήνυμα στη σελίδα που θα μεταδίδεται η συνέντευξη, αναφέροντας εκτός από το ονοματεπώνυμο και το μέσο ενημέρωσης που εκπροσωπείται.

2/12/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ΕΛΤΑ μπαίνουν στο στόχαστρο βάσει της τροπολογίας που κατέθεσε χθες στη Βουλή η Κυβέρνηση. Επιχειρούν να διαλύσουν τον αρχαιότερο δημόσιο Οργανισμό, που μετράει 192 χρόνια ιστορικής διαδρομής μια μακρόχρονη διαδρομή με πρωταγωνιστικό ρόλο και τεράστια προσφορά στην οικονομική, πολιτιστική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας. 192 χρόνια το Ταχυδρομείο πηγαίνει παντού σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ένα Ταχυδρομείο για κάθε πολίτη, για κάθε επιχείρηση.

1 2 3 4 5 6 7 8 9