Δελτία Τύπου

Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ΕΛΤΑ

Συνάδελφοι,
Ολοκληρώθηκε σήμερα με την υπογραφή του ο νέος Εσωτερικός Κανονισμός Εργασίας ΕΛΤΑ, μια νέα ακόμα Σ.Σ.Ε., μόλις έξι μήνες μετά την τελευταία, που αποτέλεσε ζητούμενο για την ομοσπονδία μας αλλά και όλους τους εργαζόμενους.

2/6/2021

Τηλεδιάσκεψη Διαπαραταξιακής επιτροπής της ΠΟΣΤ και Διοίκησης των ΕΛΤΑ με θέμα τη διανομή

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 και ώρα 12.00, ύστερα από αίτημα και την αιγίδα της ΠΟΣΤ, τηλεδιάσκεψη μεταξύ Διαπαραταξιακής Επιτροπής και Διοίκησης, με θέμα την επίλυση των προβλημάτων της διανομής και τη βελτίωση της ποιότητας του ταχυδρομικού έργου.

12/4/2021

Επιτακτική ανάγκη διάθεσης self-test στους εργαζομένους των ΕΛΤΑ

Αθήνα, 12/04/202
Αρ.Πρωτ.:55
Προς:
Δ/ντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ
κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο Κύριε Σύμβουλε, Η Πολιτεία, σαν ένα από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19, έχει ξεκινήσει την δωρεάν διάθεση self-tests σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, όπως εκπαιδευτικοί και μαθητές.

10/3/2021

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο - η νέα Εκτελεστική Επιτροπή - οι νέες επιτροπές & οι εκπρόσωποι στα όργανα διοίκησης

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, η συμπλήρωση των κενών θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΤ, λόγω της αποχώρησης στελεχών (με το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου). Η συμπλήρωση των θέσεων έγινε με τους αναπληρωματικούς των ψηφοδελτίων, έτσι όπως είχαν καταρτιστεί στο 35ο Συνέδριο της ΠΟΣΤ.

11/2/2021

Εκπαιδευτικό όραμα με όρους σκοταδισμού στα ΕΛΤΑ

Aρ. Πρωτ.: 18
Αθήνα, 11/02/2021
Προς:
κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο
Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ
Κύριε Σύμβουλε, Στις 15/02/2021 ξεκινά η εκπαίδευση των νέων διοικητικών στελεχών της εταιρείας, στην οποία θα λάβουν μέρος συνάδελφοι με σημαντική εργασιακή εμπειρία και υψηλό μορφωτικό επίπεδο, καθώς στο σύνολό τους είναι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πολλοί από αυτούς διαθέτουν και μεταπτυχιακές σπουδές. Στον οδηγό σπουδών που τους απέστειλε η Διεύθυνση Εκπαίδευσης παρουσιάζονται οι υπεύθυνοι των τμημάτων που θα καθοδηγούν και θα συντονίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

19/1/2021

Συνάντηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής της ΠΟΣΤ με την διοίκηση των ΕΛΤΑ για την διανομή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Ιανουαρίου 2021, με πρωτοβουλία της ΠΟΣΤ, η συνάντηση ( τηλεδιάσκεψη) της Διαπαραταξιακής Επιτροπής της ΠΟΣΤ με την Διοίκηση των ΕΛΤΑ, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής υπεύθυνος για τη διανομή κ. Σάββας Δάνδολος.

1 2 3 4 5 6 7 8 9