Ανακοινώσεις

2/9/2021

Ανακοίνωση ΠΟΣΤ για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη

Η Ελλάδα σήμερα θρηνεί. Ο Μίκης Θεοδωράκης «έφυγε» σε ηλικία 96 ετών για τη συνοικία των αγγέλων αφήνοντας πίσω του ανεκτίμητη παρακαταθήκη. Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες που άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής, έκανε την Ελλάδα πασίγνωστη στα πέρατα του κόσμου και ταυτόχρονα συνδέθηκε με τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ενημέρωση ΠΟΣΤ για την παρουσία της στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών θέτει ως αποκλειστική προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας και γι αυτό δεν θα συμμετάσχει στις εργατικές κινητοποιήσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ούτε θα πραγματοποιήσει οποιαδήποτε άλλη μαζική εκδήλωση το διάστημα αυτό. Η επιλογή μας αυτή δε μετριάζει στο ελάχιστο την αντίθεση μας στις αντεργατικές πολιτικές που εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση και στη συνεχή αφόρητη πίεση που υφίστανται οι εργαζόμενοι σε συνδυασμό με την πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ των ΕΛΤΑ Άγγελος Μπρατάκος

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ Άγγελος Μπρατάκος. Ένας εξαίρετος πολιτικός με σημαντική καριέρα που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε επί σειρά ετών, κατά την περίοδο που βρέθηκε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ακέραιος άνθρωπος με ήθος και ειλικρίνεια συνέβαλε σημαντικά στην καλή λειτουργία της εταιρείας και στη βελτίωση της θέσης των εργαζόμενων με τους οποίους είχε πάντα υποδειγματική επικοινωνία και συνεργασία. Η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

7/6/2021

Aνακοίνωση για το παραθεριστικό κέντρο

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σας γνωρίζουμε ότι, με απόφαση του Δ.Σ της ΠΟΣΤ και της Διαχειριστικής Επιτροπής Παραθεριστικών αποφασίστηκε η ριζική ανακατασκευή των οικίσκων του κέντρου μας. Επειδή οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν άμεσα, δεν θα γίνονται προκρατήσεις μέχρι το πέρας των εργασιών. Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, μόλις οι εργασίες ολοκληρωθούν, για την έναρξη των κρατήσεων στο παραθεριστικό κέντρο μας,.

3/6/2021

Ανακοίνωση - Καταγγελία

Με έκπληξη διαπιστώνουμε την άρνηση συμμόρφωσης στελεχών της εταιρείας με τις εντολές του Διευθύνοντος Συμβούλου σχετικά με την αναστολή μετακινήσεων προσωπικού από και προς οποιαδήποτε Υπηρεσιακή Λειτουργία. Μια στάση που θέτει συνολικά σε αμφισβήτηση τις προθέσεις και την επιτυχία του εγχειρήματος μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ σε μια σύγχρονη σε όλους τους τομείς επιχείρηση.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14