Ευχετήριο μήνυμα της Προέδρου της Π.Ο.Σ.Τ.


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι γιορτινές ημέρες που έρχονται, εύχομαι ολόψυχα να βρουν εσάς και τις οικογένειές σας πρώτα από όλα υγιείς. 

Στιγμές αγάπης και χαράς να πλημμυρίσουν κάθε σπιτικό μετατρέποντας τις καρδιές μας, έστω για λίγο, σε φάρους φωτεινούς από όπου θα μπορέσουμε όλες και όλοι να αισθανθούμε καθαρότερα την πνευματική προοπτική και διάσταση των Χριστουγέννων. 

Μια διάσταση που η καθημερινότητα αποδεικνύει ότι ουδεμία σχέση έχει με την επαγγελματική και κοινωνική πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, μέσα από γεγονότα που εξελίσσονται και καταγράφονται στις μέρες μας.

Και έπειτα, ας ευχηθούμε μέσα από την σημερινή κατάσταση και τα δεδομένα ενός κόσμου σε πόλεμο, πραγματικού και οικονομικού, φτώχειας, βίας και περιβαλλοντικής καταστροφής ένα καλύτερο νέο έτος, ένα 2023 που δεν θα επαναληφθούν δεινά που όλους μας θλίβουν. 

Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη και Ευτυχισμένο το 2023, φίλες και φίλοι.

Η νέα χρονιά που έρχεται ας μας βρει όλες και όλους σε μια καλύτερη Εταιρεία που θα εξασφαλίσει ένα εργασιακό περιβάλλον, με συνθήκες εργασίας και αποδοχές, αντάξιο των προσδοκιών και των προσπαθειών μας.

Γι’ όλα αυτά, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και το 2023.

Με τη δική σας συμμετοχή που μεγαλώνει, μέρα με την ημέρα, να δώσουμε νόημα και αξία στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.


“Λίγο ακόμα να σηκωθούμε.. Λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα.. “.


Η Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Τ.

Βάνια Ανδρέου