Η ΠΟΣΤ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ΠΟΣΤ, με τη συνδρομή της Διοίκησης του ΕΛΤΑ, θα βρεθεί, για ακόμη μία χρονιά, κοντά στα παιδιά των συναδέλφων Ταχυδρομικών.

Θα επιβραβεύσει τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που αρίστευσαν κατά την σχολική χρονιά 2011-2012 και τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με επαίνους, χρηματικά βραβεία, αναμνηστικά δώρα και υποτροφίες.

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις.

Η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων στην Αττική θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2013 και ώρα 10.30 π.μ.

Η ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου ΕΛΤΑ θα επιμεληθεί το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2013 σε αντίστοιχη εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη θα βραβευτούν οι αριστεύσαντες μαθητές και φοιτητές του νομού.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις βράβευσης για να ισχυροποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο – σε αυτή την δύσκολη εποχή - τους δεσμούς της Ταχυδρομικής οικογένειας και για να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες, την θέληση, τον προγραμματισμό, την συνέπεια, τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς όλων αυτών των παιδιών, που με την συμπαράσταση των οικογενειών τους, κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να ξεχωρίσουν.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη θα έχουν σταλεί στα κατά τόπους σωματεία τα βραβεία των παιδιών της Περιφέρειας.