Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ GREECE RACE FOR THE CURE

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, παράλληλα με 16 ευρωπαϊκές χώρες, θα διεξαχθεί,  για 11η χρονιά στο Ζάππειο,  ο αγώνας Greece Race for the Cure με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών.

Το Greece Race for the Cure είναι αγώνας δρόμου 5 χιλ. και περίπατος 2 χιλ. που πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού«Άλμα Ζωής», σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής ΟργάνωσηςSusan G. Komen.
Στο πλαίσιο του Greece Race for the Cure πραγματοποιούνται πολλές παράλληλες δράσεις, τόσο κατά την ημέρα του αγώνα, όσο και το Σάββατο πριν από αυτόν, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε μίαγιορτή ζωής.
Από τα καθαρά έσοδα του αγώνα χρηματοδοτούνται κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». 

Φέτος για πρώτη χρονιά, ο 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ, γίνεται σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώνεται με το Greece Race for the Cure σε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων. Ταχυδρομικών,  στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης και προσφοράς σας καλεί, μέσω της συμμετοχής σας στον αγώνα, να συμβάλετε στην υλοποίηση των υποστηρικτικών προγραμμάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Δηλώσεις συμμετοχής :

Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.     
Απελλού 1, 101 88 Αθήνα       
Τηλ: 210 3353160               
Fax: 210 3353520               
Κιν: 6974 264 064                 
κα Όλγα Λέγγα
Προϊσταμένη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας
έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.