Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Ο κύκλος επαφών και ενημέρωσης της Διαπαραταξιακής Συντονιστικής Επιτροπής της ΠΟΣΤ συνεχίστηκε με την επίσκεψη μελών αυτής στη πόλη της Λαμίας.

«Είναι εγκληματική ενέργεια η ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομείου», τόνισαν τα μέλη της Επιτροπής στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Εργατικό κέντρο της πόλης, παρουσία όλων των δημοσιογράφων των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών μέσων, καθώς και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Στο θέμα της πώλησης του Οργανισμού αναφέρθηκαν και οι δημοσιογράφοι του  ΣΤΑΡ Κεντρικής Στερεάς, καθώς στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων φιλοξενήθηκαν μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής και ακούστηκαν οι θέσεις και οι απόψεις μας.  

Τις οδυνηρές συνέπειες της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ για όλους τους πολίτες της χώρας και ιδιαίτερα για αυτούς που κατοικούν σε ορεινές και απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές και τους Έλληνες των νησιών, ανέλυσε η Επιτροπή κατά την συνάντηση της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχο Περγαντά.

Την συμπαράσταση τους στον αγώνα των Ταχυδρομικών και την αντίθεση τους στην ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομέιου, εξέφρασαν ο Αντιπερειφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Στάικος Θωμάς και οι κύριοι Κώτσοβέλης – Αντιδήμαρχος Λαμίας και Φώσκολος – Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου, στις διαδοχικές συναντήσεις που είχαν με τα μέλη της Επιτροπής.

Η επίσκεψη στην πόλη ολοκληρώθηκε με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στο εργατικό κέντρο της πόλης στη οποία συμμετείχαν οι Σύλλογοι εργαζομένων από την Φθιώτιδα-Ευρυτανίας, την Εύβοια, την Βοιωτία και την Φωκίδα, καθώς και οι εργαζόμενοι στα Ταχυδρομικά καταστήματα του νομού.

Με κεντρικό τίτλο, «Όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΛΤΑ» τα μέσα ενημέρωσης της πόλης της Λαμίας πρόβαλαν εκτενώς την επίσκεψη μας στην πόλη τους.