ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ - ΔΗΜΙΟΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ & ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι  Διοικήσεις των ΕΛΤΑ  και των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ συνεχίζουν το καταστροφικό της έργο, καθώς «κατάφεραν» να αποκλείσουν τα ΕΛΤΑ και από τον διαγωνισμό για τα διαβατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, αρχικού προϋπολογισμού 10,8 εκατ. ευρώ. 

Χαρακτηριστικό της ανικανότητας τους είναι ότι η κοινοπραξία των ΕΛΤΑ και των «Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ» αποκλείστηκε πριν καν ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές, λόγω παραλείψεων στα νομιμοποιητικά έγγραφα, καθώς είχαν προσκομίσει λάθος πιστοποιητικά!!!!

Παρά τις, εδώ και καιρό, έντονες επισημάνσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών, λόγω της μεγάλης σημασίας του διαγωνισμού, αλλά και παρόμοιων «ατυχών κρουσμάτων» στο  παρελθόν και παρά τις διαβεβαιώσεις των Διοικήσεων των ΕΛΤΑ και των Ταχυμεταφορών για ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους τους στην κατάρτιση της προσφοράς, τελικά το «λάθος» συνέβη.  

Βέβαια  τα δείγματα  γραφής τους …. δεν είναι σημερινά. Είχαν καταγραφεί πρόσφατα και στο μειοδοτικό διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ, αντίστοιχου προϋπολογισμού (10 εκατ. ευρώ), για τη διακίνηση της αλληλογραφίας της, που κατοχυρώθηκε σκανδαλωδώς, μετά από τρία χρόνια, στον πλειοδότη, χωρίς καμιά αντίδραση από την πλευρά της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων.  

Είμαστε πλέον θεατές ενός ασύμμετρου πολέμου εναντίον του Δημόσιου Ταχυδρομείου από συγκεκριμένα συμφέροντα.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό να παρέμβουν άμεσα και να κηρύξουν άκυρο τον διαγωνισμό, καθώς δεν τηρούνται πλέον ούτε στοιχειωδώς οι βασικοί κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού και να αποτρέψουν με αυτόν τον τρόπο την περαιτέρω συρρίκνωση του Δημόσιου Ταχυδρομείου.

Η πίστωση χρόνου και η ανοχή μας για τις Διοικήσεις στα ΕΛΤΑ και στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Εάν υπήρχε στοιχειώδης ευθιξία και αξιοπρέπεια από την πλευρά τους, θα έπρεπε ήδη να είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους.