Με 86% συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν στις 19.08.2022 οι εκλογές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΤΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Την Παρασκευή 19.08.2022 διεξάχθηκαν με φυσική και ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκλογές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΤΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Σας προωθούμε την ανακοίνωση που έβγαλαν από κοινού οι υποψήφιοι του ενωτικού και μοναδικού ψηφοδελτίου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας:
ΡΟΔΟΣ, 19.08.2022
Οι εργαζόμενοι έδωσαν την απάντησή τους!

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Νομού Δωδεκανήσου,
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη συμμετοχή σας παρά τις μικρόψυχες και πικρόχολες ανακοινώσεις που μας πρόσβαλαν ΟΛΟΥΣ, καθώς επίσης και για την ισχυρή αντίσταση σας στις πιέσεις που σας ασκήθηκαν από πρόσωπα και κυκλώματα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον τόπο μας και τον Σύλλογό μας για αποχή από τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Η μαζική συμμετοχή και η καθολική στήριξη του συνδυασμού μας, του μοναδικού συνδυασμού που κατέβηκε στις εκλογές, μας κάνουν πιο ενωμένους και πιο δυνατούς και δίνουν μια αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια σε βάρος των εργαζομένων για να κρύψουν τη συνδικαλιστική αδυναμία τους.
Αποδείχθηκε ότι τα μέλη ενός από τα παλιότερα Σωματεία των ΕΛΤΑ διαθέτουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτεί ένα αυθεντικό και αυτόνομο συνδικαλιστικό κίνημα για να δίνει αποτελεσματικά την καθημερινή μάχη για τα κοινά μικρά και μεγάλα προβλήματα.
Αποδείχθηκε, επίσης, ότι συνδικαλισμός δε γίνεται με φωτογραφικά στιγμιότυπα με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, ούτε βεβαίως με «αβαντάρισμα» της προπαγάνδας της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για τις «επιτυχίες» της, τα αποτελέσματα των οποίων βιώνουμε καθημερινά. Πολύ περισσότερο, δε γίνεται με κατασυκοφάντηση και υπονόμευση των δημοκρατικών αποφάσεων των εργαζομένων.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το Προεδρείο που θα προκύψει να είστε σίγουροι  ότι θα δώσει τα πάντα για την εκπροσώπηση ΟΛΩΝ των μελών του Συλλόγου και την αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών προβλημάτων.
Δε μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν πολλά!
Συναδελφικά
Οι υποψήφιες και υποψήφιοι του συνδυασμού
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ-ΤΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ»