Καταγγελία Συλλόγου Εσωτερικής Εκμετάλλευσης ΕΛΤΑ Αθήνας και Νομού Αττικής


Αθήνα, 1 Νοεμβρίου, 2022


 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 


Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα καταστήματα συναλλαγής λόγω έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα την τραγική εικόνα στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Καθημερνά πλέον γινόμαστε μάρτυρες της παντελούς απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων μέσα από την πλήρη αποδιοργάνωση των καταστημάτων τους σε ολόκληρη την επικράτεια.

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για τις απαράδεκτες συνθήκες του Κεντρικού Καταστήματος Αθήνας (ΚΤΑ), το οποίο λειτούργησε με τρεις (3) θυρίδες και η ουρά των πελατών έφθανε τα 150 άτομα, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν, να δημιουργούνται διαπληκτισμοί και φωνές μεταξύ πελατών και υπαλλήλων.

Καλούμε τη Διοίκηση να δώσει λύση στα προβλήματα των καταστημάτων γιατί το φιλότιμο των συναδέλφων μαζί με την υπομονή των πελατών, έχουν πλέον εξαντληθεί.

Η Διοίκηση, την ίδια στιγμή που επικαλείται τον «ψηφιακό μετασχηματισμό» έχει αφήσει στην τύχη τους τα καταστήματα συναλλαγής και αδιαφορεί πλήρως για την εξυπηρέτηση των πελατών, που με τα χρήματα τους πλήρωσε την οικονομική ενίσχυση του 2020 στα ΕΛΤΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 


ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                                    ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ