ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 190 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (1828- 2018)

 Εν έτει 1965 …….

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμπληρώνουν φέτος 190 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και  προσφοράς στην  κοινωνία και τους πολίτες.

Πολλές γενιές διαχρονικά Ελλήνων ταχυδρομικών αγωνιστήκαν και εργάστηκαν ευσυνείδητα, μέσα και κάτω από όλες τις συνθήκες, κοινωνικές,  οικονομικές, πολιτικές και καιρικές, για την δημιουργία και την διατήρηση  της αλυσίδας εμπιστοσύνης με τους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, όλης της Ελληνικής επικράτειας.

Ωστόσο, μόνο με την επάνδρωση των ταχυδρομικών γραφείων με μόνιμους ταχυδρομικούς υπαλλήλους μπορεί αυτό το τεράστιο έργο να διατηρηθεί και να συνεχισθεί. Να έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, να προσφέρεται στους πολίτες ως αγαθό και να εξυπηρετεί, αντί να ταλαιπωρεί τον πολίτη, που μας προτιμά και υπερασπίζεται αυτή τη σχέση ζωής που δημιούργησε με το Ταχυδρομείο και τους ανθρώπους του, από το 1828 μέχρι σήμερα.

Στα πλαίσια αυτής της σπουδαίας από κάθε άποψη διαδρομής και αλληλέγγυας σχέσης, είναι και το παρακάτω τηλεγράφημα του Εμπορικού Συλλόγου Λαρίσης το 1965, προς τον υπουργό Συγκοινωνιών κ. Αδαμάκη.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ