ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

 

Πανικόβλητοι και Επικίνδυνοι

 

Άσχετα αν η διαδικασία διαλόγου μεταξύ Συνδικάτου και Διοίκησης μεταφέρθηκε στον ΟΜΕΔ και εχθές (08 / 02  / 2018) αποφασίστηκε παρουσία της διαμεσολαβήτριας να συνεχιστεί την Πέμπτη 15 / 02 / 2018 στις 09.00 το πρωί, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, αυτοί πιστοί στις εμμονές τους, σήμερα 09 / 02 / 2018 επιχειρούν να τορπιλίσουν τον διάλογο δίνοντας εντολή στους προϊσταμένους να επιδώσουν ποινές πενταήμερου και οκταήμερου προστίμου στους συναδέλφους – διανομείς των δώδεκα μεγαλύτερων γραφείων διανομής της Ελλάδος.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, για να επιβάλλουν τις αποφάσεις τους, καλούν και την αστυνομία να συνδράμει στο έργο τους.

Επειδή έχασαν την ψυχραιμία τους,

Επειδή είναι εντολοδόχοι των εμμονών και των σχεδιασμών του παραδιοικητικού μηχανισμού του ΕΛΤΑ,

Επειδή δεν τους ενδιαφέρει ο ΕΛΤΑ και η εργασιακή ειρήνη και προκαλούν,

Εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι.

Καλούμε τους συναδέλφους με αγωνιστική διάθεση, αξιοπρέπεια και πειθαρχία να στέκονται δίπλα, όπως γίνεται μέχρι τώρα, στις αποφάσεις του Συνδικάτου.

Κύριοι,

Με τρομοκρατία, με απειλές, με κλήση της αστυνομίας για μία ακόμη φορά στον ΕΛΤΑ, με ομαδικές ποινές, με προσχηματικό διάλογο και εμμονές, δε μπορεί να διοικηθεί μια δημόσια υπηρεσία, όπως είναι ο ΕΛΤΑ.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό, αν ενδιαφέρεται για την ομαλή λειτουργία του Οργανισμού του οποίου έχει την αρμοδιότητα, να τους επαναφέρει στην τάξη.

Για τους εργαζόμενους, οι κύριοι της Διοίκησης είναι επιεικώς κατώτεροι των περιστάσεων, οδηγούν τον ΕΛΤΑ στο τέλμα  προκαλώντας του ανυπολόγιστες βλάβες και στο εξής θα αντιμετωπιστούν όπως τους αξίζει.

Εμείς, από το καλοκαίρι του 2017 υπογράφοντας την Κοινή Συμφωνία Πλαίσιο και δίνοντάς τους 2 εκατομμύρια ευρώ το μήνα από το μισθό μας για να ξεκινήσει η συνολική αναδιοργάνωση του ΕΛΤΑ μέσω της εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου υπηρεσιακού σχεδίου, δεν περιμέναμε ότι θα εξαντλούσαν την δραστηριότητά τους στο πως θα τιμωρήσουνε ένα κλάδο.

Ο ΕΛΤΑ με αυτή τη Διοίκηση μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Άμεσα υλοποιούμε τις αποφάσεις του Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Τ. που έγινε στις 06 / 02 / 2018.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.