Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η ΠΟΣΤ και η Διοίκηση των ΕΛΤΑ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και τους επιτυχόντες στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά  ιδρύματα για τη χρονιά 2014-2015. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος των ΕΛΤΑ Ευφροσύνη Σταυράκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γιάννης Ζαρολιάγκης, ο Πρόεδρος των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Δημήτρης  Κελάφας, ο Διευθύνων Σύμβουλος  των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Στυλιανός  Κοροβέσης, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ κ. Γιώργος Βασιλόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ηλίας Μπακέλλας,  μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΤ και των ΕΛΤΑ.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν : Ο  Περιφερειακός Διευθυντής Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας-Θράκης  Φώτης Ζιάκας,  ο Περιφερειακός Διευθυντής  Δικτύου λιανικής Μακεδονίας- Θράκης Αθανάσιος  Καραγιάννης, ο πρόεδρος του Κ.Ε.Κ ΕΛΤΑ Παναγιώτης Καλαιτζίδης, Πρόεδροι Σωματείων, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων από την Κεντρική Μακεδονία, Προϊστάμενοι των κεντρικών Ταχυδρομικών γραφείων όλων των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος κόσμου. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, όσους αρίστευσαν, καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στους νέους μεγάλους στόχους της ζωής τους. 

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.

 

Φωτογραφικό Υλικό