ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύγουστος 2014


 

 

Στο ίδιο έργο θεατές. Όπως και πριν τρία χρόνια έτσι και τώρα κατακαλόκαιρο ανακάλυψαν το «μεγάλο σκάνδαλο».

Τα οικονομικά του Συνδικάτου που για άλλη  μία φορά χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακό αντίβαρο στους αγριεμένους από την φορολογική επιδρομή συμπολίτες μας.

 

Οι έωλες κατηγορίες θα καταπέσουν όπως κατέπεσαν και πριν τρία χρόνια όταν επιχείρησαν να μας κλείσουν και πάλι το στόμα λίγο πριν την εξαγγελία της πώλησης του ΕΛΤΑ σε ποσοστό 90% στέλνοντας το ΣΔΟΕ και την Οικονομική Αστυνομία για φορολογικό έλεγχο.

 

Τρία χρόνια η Οικονομική Αστυνομία έχει πάρει όλα τα οικονομικά παραστατικά της Ομοσπονδίας, χωρίς να αφήσει ούτε ένα αντίγραφό τους.

Τρία ολόκληρα χρόνια χωρίς να γνωρίζουμε το παραμικρό, χωρίς να μας ζητηθεί καμία διευκρίνιση.

Σήμερα με ένα θολό, γενικόλογο και  καθαρά «πολιτικού χαρακτήρα» κείμενο η Οικονομική Αστυνομία παίζοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι σπίλωσης του συνδικαλιστικού κινήματος, αθροίζει διαφορετικής προέλευσης ποσά, υπολογίζει  δύο και τρείς φορές τα ίδια ποσά, συγκεντρώνει ποσά που αφορούν ολόκληρη πενταετία σε μια χρήση, ποινικοποιεί τις εισφορές των εργαζομένων και προσπαθεί να διαμορφώσει το κατάλληλο κλίμα για να επαναφέρουν στο προσκήνιο το αποτυχημένο σενάριο της  κακοδιαχείρισης των εισφορών των εργαζομένων.

 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

 

Οι συνάδελφοι γνωρίζουν πολύ καλά τους αγώνες του Συνδικάτου μας και κανείς δεν μπορεί να τους παρασύρει με τέτοια επικοινωνιακά παιχνίδια.

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να δώσουμε το συντομότερο δυνατό στη δημοσιότητα τα πραγματικά στοιχεία που θα διαψεύδουν τις «δόλιες» ανακρίβειες που θίγουν το συνδικαλιστικό κίνημα και ως συλλογική οντότητα αλλά και στο επίπεδο των στελεχών του.