ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών  στηρίζει τον αγώνα και στέκεται αλληλέγγυη στο πλευρό των εργαζομένων στα μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η ολομέτωπη επίθεση που δέχονται, εδώ και πολύ καιρό, τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των εργαζομένων, συνεχίζεται αυτή τη φορά με τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες.

Πριν από λίγη ώρα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την επίταξη της απεργίας και την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό.

Τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας και της Ελληνικής οικονομίας δεν λύνονται ούτε με πολιτικές λιτότητας, ούτε με περικοπές μισθών, ούτε με βαριά φορολόγηση.

Πολύ δε περισσότερο, δεν επιλύονται με αντιδημοκρατικές πρακτικές που μεταφράζονται σε επιτάξεις, σε απολύσεις, σε κινδυνολογία, σε κατασυκοφάντηση των εργαζομένων, σε κατάργηση των συλλογικών  διαπραγματεύσεων και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Η Κυβέρνηση παραβιάζει κατάφορα κάθε αρχή δικαίου και τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργαζομένων και των πολιτών αυτής της χώρας.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε άλλο αυτό.

Φτάνει πια.

Μόνο εμείς οι εργαζόμενοι ενωμένοι, μόνο ο κοινός αγώνας όλων μας μπορεί να βάλει φρένο σε αυτές τις πολιτικές πρακτικές που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Έχουμε δικαίωμα στη δουλειά.

 

Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετέχουμε την Παρασκευή 25 Γενάρη 2013, στην Παναττική-Πανεργατική 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε το  Ε.Κ.Α από τις 12.00 έως τις 4.00 μ.μ.