ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ

Ο χορός των κινητοποιήσεων συνεχίζεται την Πέμπτη 18 Οκτώβρη, ημέρα έναρξης της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την 24ωρη Πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.  

Η ΠΟΣΤ και οι εργαζόμενοι Ταχυδρομικοί συμμετέχουμε στην απεργία των Συνδικάτων, ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και αντιστεκόμαστε:

- στην ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και των κατακτήσεων,

- στα νέα υπό ψήφιση μέτρα λιτότητας που μας εξαθλιώνουν,

- στις ρυθμίσεις που δημιουργούν καθεστώς εργασιακής ζούγκλας.

Η κοινωνική ανάφλεξη θα πυροδοτείται ολοένα και περισσότερο, καθώς η  ανεργία έχει εκτοξευτεί στο 25%, η οικονομία, ελλείψη αναπτυξιακού πλάνου, συνεχώς συρρικνώνεται και μόνο τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα καλούνται μέσα από βαριά φορολογία και χαράτσια να κλείσουν την «τρύπα» των 11μιση δις.

Δεν υπάρχει φως, δεν υπάρχει προοπτική, τα όνειρα μας δεν έχουν πια χρώματα. 

Μέσα σε αυτό το νοσηρό, γκρίζο περιβάλλον, μέσα σε αυτήν την διογκούμενη πολιτικοκοινωνική καταστροφή, η απάντησή μας θα είναι ο συντονισμένος αγώνας.

Όλοι μαζί για να αποκρούσουμε τα εξοντωτικά μέτρα, για να βάλουμε φρένο στην κατάλυση των κοινωνικών, εργατικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, στην επιχειρούμενη κατάλυση της ελευθερίας μας.

Όλοι στη συγκέντρωση των Συνδικάτων στις 11 π.μ. στο Πεδίο του Άρεως.

Να μη λείψει κανείς.

Προσυγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 10.30 π.μ.

 

Φωτογραφικό Υλικό