ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) Γιώργο Βασιλόπουλο, που συνοδευόταν από συνδικαλιστές του χώρου από τα νησιά του νομού μας, δέχθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος.

 Από τον αντιπεριφερειάρχη ζητήθηκε η στήριξη της Περιφέρειας στον αγώνα που κάνουν για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, «πράγμα που θα έχει επιπτώσεις στο νησιωτικό χώρο», όπως επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, που έκανε λόγο για κίνδυνο απομόνωσης των μικρών νησιών.

«Η Αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο με τις παρεμβάσεις της, όπως έγινε και στο παρελθόν» σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος, προσθέτοντας πως είναι «δικαίωμα της περιφέρειας η επικοινωνία και η ανάπτυξη».

Ο αντιπεριφερειάρχης χαρακτήρισε σημαντική την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας να συναντηθεί και να επικοινωνήσει απ' ευθείας με τους αυτοδιοικητικούς φορείς, υπογραμμίζοντας πως «οι όποιες εξελίξεις στα ΕΛΤΑ αγγίζουν περισσότερους τους νησιώτες, στο βαθμό που αυτές θα επηρεάσουν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση την ποιότητα των υπηρεσιών στα νησιά μας και κυρίως προς τους ακρίτες μας του Καστελορίζου, του Αγαθονησίου ή της Ολύμπου Καρπάθου, για παράδειγμα».

Ο κ. Χατζηδιάκος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τον συνολικό προβληματισμό των ταχυδρομικών υπαλλήλων, διαβεβαιώνοντας για τη στήριξη της Περιφέρειας, θυμίζοντας πως ήδη το όλο θέμα αναδείχθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την περιφερειακή σύμβουλο και μέλος του ΔΣ της ΠΟΣΤ Τζένης Φάκκα.

 

 

Φωτογραφικό Υλικό