ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών καλεί τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην νέα 48ωρη Γενική Απεργία που αποφάσισε η ΓΣΕΕ για την Παρασκευή 10 και για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.
Σας καλούμε να συμμετέχετε:
- στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή και το Σάββατο στις 11.00 π.μ στο Σύνταγμα (προσυγκεντρώσεις στο Ταχυδρομείο Συντάγματος στις 10.30 π.μ) και
- στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 στο Σύνταγμα (προσυγκέντρωση στις 16.30 στο Ταχυδρομείο Συντάγματος).

Η Κυβέρνηση υιοθετώντας τους όρους του νέου Μνημονίου προχωρεί στην κατάλυση των εργασιακών, ασφαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και στην καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Προχωρεί στην επιβολή της πιο σκληρής λιτότητας που γνώρισε ποτέ η χώρα.
Η λαίλαπα των νέων οικονομικών μέτρων, που απαιτεί η Τρόικα για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, θα οδηγήσει στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της χώρας, σε μαζικές απολύσεις, σε αύξηση της ανεργίας, σε μισθούς και μεροκάματα πείνας και την χώρα σε ακόμη βαθύτερη ύφεση…. ένας φαύλος κύκλος χωρίς αρχή και τέλος.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την φτωχοποίηση και την χρεοκοπία της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας που θέλουν να μας επιβάλλουν.
Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν.
Δεν ονειρευόμασταν έτσι την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Οι αγώνες μας στόχευαν και στοχεύουν σε μια καλύτερη κοινωνία.
Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΕΙ Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Για να αποκρουστούν τα εξοντωτικά μέτρα και η συνταγή της κοινωνικής χρεοκοπίας που εκβιαστικά επιβάλει στη χώρα μας η Τρόικα και που υλοποιεί η Κυβέρνηση.
Η ΠΟΣΤ και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, μαζί με όλο τον λαό της χώρας.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις απεργιακές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα την Παρασκευή και το Σάββατο.
Δεν πρέπει να λείψει κανείς από το Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή.
Διακυβεύεται η ζωή και το μέλλον μας.