Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου προέδρου της ΠΟΣΤ Ηλία Μπακέλα στους εργαζομένους

 

                                                                                                                                                                                                Αθήνα, 10 Μαρτίου 2021
 
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
 
Μετά από μια μακρά περίοδο ενεργούς υπηρεσίας πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την Οργανισμό νιώθοντας ότι έχω ολοκληρώσει τον μεγάλο κύκλο του εργασιακού μου βίου. Μια απόφαση που συνοδεύεται από έντονα συναισθήματα και αμέτρητες συγκινητικές αναμνήσεις προσώπων και γεγονότων που είναι αδύνατο να ιεραρχηθούν.
 
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που η στιγμή αυτή με βρίσκει Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών, έχοντας διανύσει μέσα σε δεκαετίες όλα τα σκαλοπάτια της συνδικαλιστικής πυραμίδας του Ταχυδρομείου και πραγματοποιήσει αμέτρητους αγώνες, μικρούς και μεγάλους, για τα συμφέροντα των εργαζόμενων εντός και εκτός ΕΛΤΑ. 
 
Αποχωρώ γεμάτος ικανοποίηση γιατί έδωσα όχι μόνο το 100% των δυνάμεών μου, αλλά όλο μου το είναι για την επίτευξη των σκοπών μας, όπως αυτοί προσδιορίζονταν κάθε φορά δημοκρατικά από τα συλλογικά μας όργανα.
 
Το σπουδαιότερο που κρατώ από την πορεία μου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών, είναι η αναγνώριση και η διαρκής στήριξη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου. Αυτό θα με συνοδεύει για πάντα ως τίτλος τιμής.
 
Ευχαριστώ κάθε μια και κάθε έναν συνάδελφο που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ και εύχομαι σε όσες και όσους παραμένουν και καλούνται να διαχειριστούν τη νέα εποχή με τις μεγάλες προκλήσεις καλή δύναμη και κάθε επιτυχία. Σας εύχομαι να τα καταφέρετε πολύ καλύτερα από εμάς τους «παλιούς» και να οδηγήσετε τα ΕΛΤΑ εκεί που τους αξίζει και σας αξίζει. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε.
 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς
 
 
Ηλίας Μπακέλλας