ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
 
Ύστερα από 14 δύσκολα και δημιουργικά πιστεύω χρόνια, που οι εργαζόμενοι μου εμπιστευτήκαν την εκπροσώπηση των συμφερόντων τους από τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, θεώρησα ότι είναι ο πλέον κατάλληλος χρόνος να περάσουμε στην επόμενη μέρα, λαμβάνοντας κύρια υπόψη την επιτακτική ανάγκη συνέχειας και προοπτικής του συνδικαλιστικού κινήματος του χώρου μας.
 
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα παραμείνω ενεργός στην πρώτη γραμμή.
 
Παράλληλα δε, μέσα από το κρίσιμο πόστο του εκπρoσώπου των εργαζόμενων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, πιστεύω ότι θα αξιοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία μου και θα συμβάλω με το μέγιστο των δυνάμεών μου στον κοινό μας αγώνα για την εξασφάλιση των καλύτερων προϋποθέσεων βιωσιμότητας των ΕΛΤΑ και των καλύτερων όρων και συνθηκών εργασίας των συναδέλφων.
 
Με τη σύντομη αυτή επιστολή θέλω να καταδείξω ότι απόλυτη προτεραιότητα και μοναδικός στόχος όλων μας, ανεξαρτήτως θέσης και ρόλου, είναι και θα πρέπει να παραμείνει η διασφάλιση της βιωσιμότητας και της αναπτυξιακής προοπτικής των Ελληνικών Ταχυδρομείων για πολλά ακόμα χρόνια. Βιωσιμότητα και προοπτική με τους εργαζόμενους στο επίκεντρο και πάντα πρωταγωνιστές.
 
Εύχομαι την καλύτερη επιτυχία στη νέα διοίκηση της Π.Ο.Σ.Τ..
 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς