ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 34ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΟ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αθήνα, 28 / 09 / 2017

Αρ. Πρωτ……145......

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

34ου Τακτικού – Εκλογο – Απολογιστικού

Πανελλαδικού Συνεδρίου

 

 

Προς :

1.        Τα Σωματεία Μέλη μας

2.        Τους Αντιπροσώπους - Συνέδρους

 

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Το Δ. Σ. της Π. Ο. Σ. Τ. στις συνεδριάσεις του, στις 19/07/2017 και στις 27 / 09 / 2017 αποφάσισε την προκήρυξή του 34ου Εκλογο – Απολογιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου στις 09, 10 & 11 Νοεμβρίου 2017. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Τα θέματα του Συνεδρίου είναι :

1.        Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός

2.        Προϋπολογισμός

3.        Πρόγραμμα Δράσης

4.        Ψηφίσματα

5.        Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6.        Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, νέων εκπροσώπων στα διάφορα συμμετοχικά όργανα της Π. Ο. Σ. Τ. και αντιπροσώπων στο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο 34ο Πανελλαδικό Συνέδριο έχουν οι αντιπρόσωποι – σύνεδροι που έχουν εκλεγεί από κάθε Σωματείο, οι πρόεδροι των Σωματείων που δεν είναι σύνεδροι, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΤΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ.

 

 

Αν υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα, σε σχέση με τα πρακτικά, που έχετε αποστείλει στην Ομοσπονδία, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έγκαιρα, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε το Μητρώο Μελών του Συνεδρίου.

 

 

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής στο ξενοδοχείο καλύπτονται από την Ομοσπονδία. Δεν καλύπτονται από την Ομοσπονδία τηλέφωνα από τα δωμάτια, mini bar, καλωδιακή τηλεόραση και τυχόν λοιπές δαπάνες που χρεώνονται στα δωμάτια.

 

Για όλους τους παραπάνω έχουν κρατηθεί δωμάτια στο ξενοδοχείο από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, μέχρι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, όπου υποχρεούνται να παραδώσουν τα κλειδιά των δωματίων τους στην υποδοχή του ξενοδοχείου.

 

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκινούν την Πέμπτη 09 / 10 / 2017 στις 10 π. μ.

 

Αναλυτικό πρόγραμμα για το Συνέδριο θα βρείτε στο φάκελο που θα παραλάβετε στο ξενοδοχείο.

 

Την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, όλοι οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο θα παρευρεθούμε στα εγκαίνια της Έκθεσης Φιλοτελικών-Ιστορικών & Συλλεκτικών Τεκμηρίων από την Ταχυδρομική Ιστορία της Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στην Βασιλική του Αγ.Μάρκου.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραμματέα Οργανωτικού της Π. Ο. Σ. Τ. συνάδελφο, Ιωάννη Καλοπήτα στο τηλ. 210 5200301 – 6936620499.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ  Δ. Σ. της  Π. Ο. Σ. Τ.

 

 

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

                  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ