ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Τι άλλο θα δούμε;

Κάθε μέρα και μια πισώπλατη μαχαιριά στο σώμα του ΕΛΤΑ.

Αφού ολοκλήρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΤΑ το «πρότζεκτ» κλεισίματος των Ταχυδρομικών καταστημάτων τα απογεύματα, τώρα ανέλαβε καινούργιο!!!!

Μεταθέτει χωρίς αίτηση της, συναδέλφισσα πολύτεκνη, μητέρα 4 παιδιών, εκ των οποίων τα 2 ανήλικα,  από το Κεντρικό Κατάστημα στη Μονάδα Διανομής – Διαμετακομιστικό Σταθμό Λαμίας, ικανοποιώντας προφανώς επιθυμίες κάποιων τοπικών παραγόντων, οι οποίοι από το ρόλο τους θα έπρεπε να περιφρουρούν  γενικότερα τα συμφέροντα των εργαζομένων στην περιοχή!!!!!

Και όχι μόνο αυτό!!!!

Δεν άφησε τους ιεραρχικά προϊστάμενους να υλοποιήσουν την απόφαση του, αλλά έβαλε ο ίδιος φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε αυτή τη μετακίνηση.

Ντροπή και Αίσχος!!!!!!

Οι πολύτεκνες μητέρες προστατεύονται από το Νόμο, διευκολύνονται στο έργο τους και ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.

Η καθημερινή κατηφόρα του δεν έχει όρια.

Καλούμε την Κυβέρνηση να τον σταματήσει.

Γίνεται πλέον επικίνδυνος!!!!!

Εμείς από την πλευρά μας καλούμε τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ να μας γνωστοποιήσει εγγράφως και άμεσα:

Πόσες και ποιες μεταθέσεις, αποσπάσεις προσωπικού, πραγματοποιήθηκαν από αρχές Απριλίου 2016 μέχρι σήμερα, σε όλες τις υπηρεσιακές λειτουργίες του ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα, τους λόγους των μετακινήσεων αυτών, τα κριτήρια που οδήγησαν σε αυτές τις μετακινήσεις, τις  ανάγκες που καλούνται να καλύψουν, όπως και το εάν τηρήθηκε ο κανονισμός μεταθετότητας, που ως γνωστό διέπει κάθε μετακίνηση στην Επιχείρηση.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ                  ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΚΕΛΛΑΣ