1η ΜΑΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών καλεί όλους τους εργαζόμενους στα Ταχυδρομεία να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων, την Πέμπτη 1η του Μάη στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας, με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, για να τιμήσουμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές, τους εργάτες του Σικάγου.

Εκείνους, που την 1η Μάη του 1886 υπερασπίστηκαν, με την ίδια τους τη ζωή, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ΔΟΥΛΕΙΑ.

Μια γροθιά, μια πίστη, μια δύναμη, ένα όνειρο, ένα ανθρώπινο ποτάμι που πλημμύρισε τους δρόμους του Σικάγο και διεκδίκησε μια καλύτερη ζωή.

1η Μάη 2014, 128 χρόνια μετά την πρώτη εργατική απεργία,  οι εργάτες του Σικάγο συνεχίζουν να μας εμπνέουν.

Οι εργαζόμενοι τιμούμε, για άλλη μια φορά, την εργατική πρωτομαγιά, απεργούμε και διατρανώνουμε την αντίθεση μας στις πολιτικές της λιτότητας, της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, της εξαθλίωσης.

Όλοι μαζί ενωμένοι να σηκώσουμε ξανά το λάβαρο του αγώνα.

Διεκδικούμε το δικαίωμα στη δουλειά, στη ζωή, στο μέλλον.

Απεργούμε και συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά για την ανατροπή των αδιέξοδων πολιτικών, των πολιτικών των μνημονίων και της λιτότητας, των πολιτικών που οδηγούν στην ανεργία, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην ανατροπή των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων μας, στο ρατσισμό.

Ονειρευόμαστε έναν κόσμο ισότητας, ευημερίας, δικαιοσύνης.

Όλοι μαζί την Πέμπτη 1η του Μάη να δώσουμε αγωνιστικό παρόν.

Να μην λείψει κανείς.

 

Φωτογραφικό Υλικό