Ανακοίνωση Διαχειριστικής Επιτροπής Παραθεριστικών Κέντρων

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 


Μετά από διαγωνισμό που διενεργήθηκε, επιλέχθηκε από την διαπαραταξιακή επιτροπή της ΠΟΣΤ, η εταιρεία που θα αναλάβει τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των οικίσκων του παραθεριστικού μας κέντρου

Οι εργασίες ξεκίνησαν και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο, έτσι ώστε, ανακαινισμένο πλέον το κέντρο μας να είναι διαθέσιμο για την φιλοξενία των συναδέλφων. 

Επίσης σας ενημερώνουμε, ότι η Διαχ. Επιτροπή παραθεριστικών με ομόφωνη απόφασή της, αποφάσισε να εισηγηθεί στο Δ.Σ. της ΠΟΣΤ την τροποποίηση του άρθρου 5 του κανονισμού λειτουργίας τους, που αφορά στο δικαίωμα συμμετοχής. Το άρθρο 5 αναφέρει ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι εργαζόμενοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου και η επιτροπή προτείνει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι συνταξιούχοι των ΕΛΤΑ. 

Έτσι πλέον, εκτός του ότι, όλοι όσοι ανήκουν στην Ταχυδρομική οικογένεια θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα υπάρξει πληρότητα στον οικισμό και θα επανέλθει η ζωντάνια και η καλή διάθεση, από την φιλοξενία.

Συνάδελφοι με την επόμενη ανακοίνωσή μας, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο συμμετοχής και την αποστολή αιτήσεων για κρατήσεις, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες.


Για τη Διαχ. Επιτροπή 


Ο Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας 

Γιάννης Φεραδούρος          Κώστας Καλαφάτης