ΚΕΥΑΕ ΕΛΤΑ- Προμήθειες υλικών για την προστασία των εργαζομένων από τον κορωνοιό

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
 
Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης και του ρόλου μας να συνδράμουμε –στο μέγιστο δυνατόν-στην ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την πανδημία του Κορωνοϊού και στην προστασία όλων των συναδέλφων που εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες, σε όλες τις υπηρεσιακές λειτουργίες του Οργανισμού, σας γνωστοποιούμε ότι τα ΕΛΤΑ έχουν προμηθευτεί 425.000 γάντια που προωθούνται στο δίκτυο.
 
Παράλληλα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να απολυμανθούν από ειδικά συνεργεία όλοι οι εργασιακοί χώροι.
Αντισηπτικά και μάσκες αναμένοντα άμεσα, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει στην αγορά.
 
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στον οργανισμό και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης του συνόλου των εργαζομένων και πρόληψης για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητά του.
 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
Αυτονόητο καθήκον όλων μας στις δύσκολες αυτές μέρες είναι, η αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και και των μέτρων που η πολιτεία, ο Ε.Ο.Δ.Υ. και η ομάδα έργου που ο Οργανισμός έχει συστήσει για το σκοπό αυτό, τόσο ατομικά, όσο και σε όλους τους εργασιακούς χώρους.
 
Ο ΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΘΥΝΗ – ΠΡΟΛΗΨΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ = ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ