ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

14/12/2012
24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Η ΠΟΣΤ καλεί τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στην συγκέντρωση-συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Όλοι την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη 2012, στη 1.00 μ.μ.
στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στα κεντρικά γραφεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Πεσμαζόγλου και Σταδίου γωνία.

 

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

14/12/2012
 Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
Συναδέλφισσες,οι

Η έκδοση του πρώτου Ταχυδρομικού ημερολογίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών, συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 185 χρόνων (1828- 2013) από την ίδρυση του Ταχυδρομείου στην Ελλάδα και 95 χρόνων από την ίδρυση του Συνδικαλιστικού μας οργάνου ( 1918-2013).
Μέσα από τις σελίδες του επιχειρούμε να αποτυπώσουμε τη σημασία και την πολυσήμαντη μακριά ιστορική και κοινωνικοπολιτική προσφορά του Ταχυδρομείου για την χώρα μας και τον Έλληνα πολίτη.
Μια προσφορά που συνεχίζεται απαράκλητα και στο σήμερα με την παρουσία του Ταχυδρόμου σε κάθε πόλη ή χωριό, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο σημείο του Ελλαδικού χώρου, καθώς η πατρίδα μας είναι μια ιδιόμορφη γεωγραφικά χώρα
 

17 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙ

15/11/2012
17 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙ
Κάθε 17 Νοέμβρη η καρδιά μας ταξιδεύει στη νύχτα της εξέγερσης, στην νύχτα που ιδανικά, όπως ελευθερία, ζωή, αγάπη, ειρήνη γίνονταν παντιέρα στα χέρια 20χρονων αμούστακων αγοριών και νεαρών κοριτσιών.
Γονατίζει στην πύλη του Πολυτεχνείου, όπου γράφονταν η ιστορία μιας ολόκληρης γενιάς.
Εκεί όπου άνθρωποι και μνήμες συγκλονίζουν με το μεγαλείο τους.
"ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ……."

 

Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

12/11/2012
Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Η Διαπαραταξιακή Συντονιστική Επιτροπή της ΠΟΣΤ βρέθηκε στην Κοζάνη την Πέμπτη 8 Νοέμβρη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των φορέων και των πολιτών σε όλη τη χώρα για τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του Ταχυδρομείου και είχε σειρά επαφών με τους φορείς της πόλης.
 

ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 &7 ΝΟΕΜΒΡΗ

8/11/2012
ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 &7 ΝΟΕΜΒΡΗ
Εμείς οι εργαζόμενοι Ταχυδρομικοί δώσαμε αγωνιστικό και μαζικό παρών στην 48ωρη γενική απεργία των Συνδικάτων την Τρίτη 6 Νοέμβρη και την Τετάρτη 7 Νοέμβρη.
Ενώσαμε τις φωνές μας με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους εργαζόμενους από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, με νέους και νέες, με συνταξιούχους, ενάντια:
- στη νέα βάρβαρη επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων μας
- στα νέα μέτρα λιτότητας που μας οδηγούν στην εξαθλίωση
- στις νέες εργασιακές, οικονομικές και κοινωνικές ανατροπές.
Τα μέτρα πέρασαν από το Κοινοβούλιο αργά χθες το βράδυ καθώς ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά να δηλώνει μεταξύ των άλλων, ότι αυτή η ψηφοφορία ήταν η προϋπόθεση για να ξαναβρούν δουλειά τα παιδιά μας.
Όχι κύριε Πρωθυπουργέ δεν μπορούν να ξαναβρούν με τέτοια μέτρα δουλειά τα παιδιά μας.
Δεν μπορεί να σωθεί η χώρα με αυτά
 

6 και 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

2/11/2012
6 και 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Εμείς οι εργαζόμενοι Ταχυδρομικο,ί μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους νέους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας, συμμετέχουμε στην 48ωρη Γενική Απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοέμβρη.

Αγωνιζόμαστε ενάντια:
- Στην αδιέξοδη, καταστροφική πολιτική της λιτότητας που δημιουργεί ύφεση, φτώχεια και ανεργία.
- Σε όλους αυτούς που θέλουν να ακυρώσουν το παρόν και το μέλλον μας.

Διεκδικούμε ένα μέλλον ανθρώπινο, ένα μέλλον με ελπίδα.
Διεκδικούμε να ακουστεί η φωνή μας.
 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 και 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

2/11/2012
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  6 και 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

Συναδέλφισσες, οι
Η Π.Ο.Σ.Τ και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετέχουμε μαζικά στην 48ωρη Γενική απεργία που έχουν κηρύξει στις 6 και 7 Νοεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διατρανώνοντας την αντίθεση μας στην ψήφιση των νέων βάρβαρων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων.
Απεργούμε για να μην περάσουν τα μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και συνολικά όλους τους πολίτες της χώρας που «μονιμοποιούν» τη λιτότητα, τη φοροαφαίμαξη, τις πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις του Δημοσίου. Αυτά τα μέτρα και οι πολιτικές εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.
Απεργούμε για να αποτρέψουμε την απαξίωση και την εκποίηση της εργασίας μας και του Ταχυδρομείου. Ενωτικά και δυναμικά θα ανατρέψουμε και θα ακυρώσουμε όλες τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές .
 

ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΤΑ (Video)

31/10/2012
ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΤΑ (Video)
 

Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

31/10/2012
Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Ο κύκλος επαφών και ενημέρωσης της Διαπαραταξιακής Συντονιστικής Επιτροπής της ΠΟΣΤ συνεχίστηκε με την επίσκεψη μελών αυτής στη πόλη της Λαμίας.
«Είναι εγκληματική ενέργεια η ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομείου», τόνισαν τα μέλη της Επιτροπής στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Εργατικό κέντρο της πόλης, παρουσία όλων των δημοσιογράφων των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών μέσων, καθώς και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Στο θέμα της πώλησης του Οργανισμού αναφέρθηκαν και οι δημοσιογράφοι του ΣΤΑΡ Κεντρικής Στερεάς, καθώς στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων φιλοξενήθηκαν μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής και ακούστηκαν οι θέσεις και οι απόψεις μας.
 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ

30/10/2012
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ

Η ΠΟΣΤ σε συνέχεια της συμμετοχής μας σε δράσεις, ενημερώσεις, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις, ενάντια στα Μνημόνια και στα νέα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας, καλεί όλους τους εργαζόμενους στα Ταχυδρομεία να συμμετέχουν μαζικά:
- στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 31 Οκτώβρη, ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού, στις 18.00 στα Προπύλαια.

Ο αγώνας έχει ξεκινήσει.
 

ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 18ης ΟΚΤΩΒΡΗ 2012

19/10/2012
ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 18ης ΟΚΤΩΒΡΗ 2012
Δυναμικό αγωνιστικό παρόν έδωσαν, για άλλη μια φορά, οι εργαζόμενοι στα Ταχυδρομεία κατά την χθεσινή, 18 Οκτώβρη, Πανελλήνια Πανεργατική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε στιγμές από αυτήν την μαζική συγκέντρωση των Ταχυδρομικών στο Πεδίο του Άρεως και από την πορεία που ακολούθησε στο Σύνταγμα.
 

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ

17/10/2012
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, για συμπαράσταση στον αγώνα που δίνουμε εμείς οι εργαζόμενοι ταχυδρομικοί για να μην ιδιωτικοποιηθεί το Ταχυδρομείο.
Την Τρίτη 16 Οκτώβρη 2012, έθεσε το θέμα προς συζήτηση, εκτός ημερήσιας διάταξης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου,
και προσκάλεσε την Ομοσπονδία να παραβρεθεί.
Η Συντονιστική Διαπαραταξιακή Επιτροπή της ΠΟΣΤ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Βασιλόπουλο ήταν παρούσα στην συνεδρίαση.
 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ

16/10/2012
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ
Ο χορός των κινητοποιήσεων συνεχίζεται την Πέμπτη 18 Οκτώβρη, ημέρα έναρξης της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την 24ωρη Πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Η ΠΟΣΤ και οι εργαζόμενοι Ταχυδρομικοί συμμετέχουμε στην απεργία των Συνδικάτων, ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και αντιστεκόμαστε:
- στην ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και των κατακτήσεων,
- στα νέα υπό ψήφιση μέτρα λιτότητας που μας εξαθλιώνουν,
- στις ρυθμίσεις που δημιουργούν καθεστώς εργασιακής ζούγκλας.

 

Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

15/10/2012
Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

«Διαφωνούμε με την λογική της εκχώρησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Σκηνοθετημένες μεταρρυθμίσεις ως υλοποίηση επιλογών πελατειακών σχέσεων στα οργανωμένα συμφέροντα δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουν» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την συνάντηση του με μέλη της Διαπαραταξιακής Συντονιστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, στα γραφεία της Περιφέρειας.
Διαβεβαίωσε δε, ότι θα θέσει το θέμα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Την συμπαράσταση του στον αγώνα των Ταχυδρομικών για να μην ιδιωτικοποιηθεί το Ταχυδρομείο εξέφρασε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.
 

Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

11/10/2012
Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ
Η Διαπαραταξιακή Συντονιστική Επιτροπή της ΠΟΣΤ, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης φορέων και πολιτών για τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του ΕΛΤΑ, βρέθηκε στο νησί της Σύρου το διήμερο 8 και 9 Οκτώβρη και είχε σειρά επαφών με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, με συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενους στο Ταχυδρομείο του νησιού.
Ο κύκλος επαφών άνοιξε με την συνάντηση με τον Δήμαρχο της Σύρου κ. Γιάννη Δεκαβάλλα στο δημαρχείο της Ερμούπολης.
Ο Δήμαρχος επεσήμανε την αναγκαιότητα διασφάλισης της ποιότητας των παρεχομένων ταχυδρομικών υπηρεσιών στη νησιωτική Ελλάδα και τόνισε την συμπαράσταση του στον αγώνα των Ταχυδρομικών για να συνεχιστεί η συστηματική ταχυδρομική εξυπηρέτηση στα νησιά της χώρας μας.
 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

8/10/2012
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Σε συνέχεια της συμμετοχής μας στους αγώνες και στις κινητοποιήσεις ενάντια στα Μνημόνια και στα νέα άδικα και εξοντωτικά μέτρα λιτότητας, η ΠΟΣΤ καλεί όλους τους εργαζόμενους στα Ταχυδρομεία να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά:
- στο πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΕ σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτώβρη και ώρα 6 στο Σύνταγμα, έξω από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και
- ενόψει της αυριανής επίσκεψης της Καγκελαρίου της Γερμανίας κα Μέρκελ στην Αθήνα, στη τρίωρη παναττική στάση εργασίας 12.00- 15.00, αύριο Τρίτη 9 Οκτώβρη και στην συγκέντρωση-συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, στις 13.00 στο Σύνταγμα.

 

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

4/10/2012
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πριν από λίγη ώρα, η συνάντηση του Προέδρου της ΠΟΣΤ κ. Γ. Βασιλόπουλου και μελών της Διαπαραταξιακής Συντονιστικής Επιτροπής με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, στα γραφεία του κόμματος.
Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, για τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας για το Ταχυδρομείο, τη σημασία του, όλα αυτά τα χρόνια, στη δημόσια ζωή της χώρας και αναδείξαμε τις συνέπειες της πώλησης του.
Ο κ. Κουβέλης δήλωσε, ότι θα είναι συμπαραστάτης στον αγώνα που δίνουμε για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ.

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4/10/2012
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας διογκώνονται, καθώς η Κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις τύχες μας στα χέρια της πολιτικής ελίτ των ισχυρών της Ευρώπης και δεν προκρίνει πολιτικές που να «υπηρετούν» τους πολίτες της.
Το βαθύ οικονομικό πρόβλημα απαιτεί σύνθετη πολιτική λύση και όχι άλλα μέτρα σε βάρος του εργαζόμενου λαού.
Φτάνει πια. Δε μπορούμε άλλο.
Δε μπορούμε να επωμισθούμε εμείς και μόνο εμείς τα βάρη των 13,5 δις του πακέτου ενίσχυσης.
Δε μπορούμε να «συμμορφωθούμε» στις παράλογες απαιτήσεις των Τροικανών.

 

Η ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ

3/10/2012
Η ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ κ. Γ. Βασιλόπουλος και μέλη της Διαπαραταξιακής Συντονιστικής Επιτροπής, κατά την διήμερη διαμονή τους στην Κρήτη, συναντήθηκαν, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, με τον Περιφερειάρχη του νησιού κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ και του ζήτησε την συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στα Ταχυδρομεία.
Ο κ. Αρναουτάκης υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός στον αγώνα μας.
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 26ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2/10/2012
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 26ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η μαζική και αγωνιστική συμμετοχή των Ταχυδρομικών στην γενική απεργία των Συνδικάτων στις 26 Σεπτεμβρίου όπως αυτή αποτυπώνεται στον φωτοφραφικό φακό.