ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΠΟΣΤ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

10/9/2013
Η ΠΟΣΤ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η ΠΟΣΤ, με τη συνδρομή της Διοίκησης του ΕΛΤΑ, θα βρεθεί, για ακόμη μία χρονιά, κοντά στα παιδιά των συναδέλφων Ταχυδρομικών.
Θα επιβραβεύσει τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που αρίστευσαν κατά την σχολική χρονιά 2011-2012 και τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με επαίνους, χρηματικά βραβεία, αναμνηστικά δώρα και υποτροφίες.
Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις.
Η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων στην Αττική θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2013 και ώρα 10.30 π.μ.
 

Η ΠΟΣΤ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

27/6/2013
Η ΠΟΣΤ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ο Δήμος Αθηναίων , την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, βράβευσε, σε μια σεμνή τελετή, την ΠΟΣΤ για την προφορά της στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Στον Κόμβο Αλληλοβοηθείας Πολιτών όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης εξήρε την προσφορά της Ομοσπονδίας.
 

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 | ΤΑΠ-ΟΤΕ

21/5/2013
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 | ΤΑΠ-ΟΤΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Δείτε εδώ την εγκύκλιο, τη λίστα των κατασκηνώσεων και την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα
 

Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

14/1/2013
Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΤ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή της ΠΟΣΤ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Βασιλόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών και της ενημέρωσης των φορέων, των εργαζομένων Ταχυδρομικών, των συνδικαλιστικών στελεχών και των πολιτών σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκε την Πέμπτη 10 Γενάρη 2013 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Το πρωί της ίδιας μέρας, η αντιπροσωπεία της Διαπαραταξιακής Επιτροπής συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Κάτσινο, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς το θέμα της πώλησης του Ταχυδρομείου.

«Η πώληση του Ταχυδρομείου θα σημαίνει κατάργηση του κοινωνικού κράτους, απολύσεις, ανεργία, κλείσιμο ταχυδρομικών γραφείων, συρρίκνωση του δικτύου και ακριβότερες ταχυδρομικές υπηρεσίες για τον Έλληνα πολίτη» επεσήμανε μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ κ. Γιώργος Βασιλόπουλος, κατά την συνάντηση του με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας και κατέληξε πως «η ύπαρξη δομών, όπως αυτή του Ταχυδρομείου, που μπορούν να συμβάλουν στην ανασύσταση της ελληνικής οικονομίας, είναι πιο αναγκαία από ποτέ».

 

Η ΠΟΣΤ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

28/12/2012
Η ΠΟΣΤ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους στα Ταχυδρομεία και στις οικογένειες τους καλή χρονιά δημιουργική και χαρούμενη.
Ο καινούργιος χρόνος να φέρει την αγάπη, την αισιοδοξία, την αλληλεγγύη και την ελπίδα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
2013 ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

 

Η ΠΟΣΤ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

21/12/2012
Η ΠΟΣΤ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και στις οικογένειες τους καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε.
2013 ευχές μέσα από την καρδιά μας για την καινούργια χρονιά και σαν το άστρο των Χριστουγέννων να λάμψει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο κόσμο.
Το 2013 να ξαναχαρίσει σε όλους σας στιγμές όμορφες και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, να εκτιμάτε, να αγαπάτε και να ονειρεύεστε.
Και αν κάθε ευχή μας εκφράζει μια ελπίδα, τότε ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν οι ευχές μας.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 

ΚΟΜΒΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

29/10/2012
ΚΟΜΒΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Στις δύσκολες μέρες που περνούν οι πολίτες της χώρας μας η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι καθημερινή ανάγκη. Συνανθρωποί μας αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στα στοιχειώδη για τη διαβίωση τους. Οργανωμένα πολίτες και φορείς στέκονται αρωγοί προσφέροντας έργο ζωής σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.
Σημαντικό έργο και μάλιστα εξατομικευμένο παρέχει στους δημότες του ο Δήμος Αθηναίων μέσα από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών.
Παρουσιάζουμε το έργο του Κόμβου σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των συναδέλφων που επιθυμούν να καταθέσουν την προσφορά τους.
 

Η ΠΟΣΤ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

5/6/2012
Η ΠΟΣΤ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Η ΠΟΣΤ και η Διοίκηση των ΕΛΤΑ βρέθηκαν, για ακόμη μια χρονιά, κοντά στα παιδιά των συναδέλφων Ταχυδρομικών.
Βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και έδωσαν υποτροφίες στους αριστεύσαντες φοιτητές.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 27 Μαΐου.
Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και έδωσαν βραβεία, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Χ. Βαρσάμης, οΔιευθύνων Σύμβουλος των Ταχυμεταφορών Κ. Ταρλαγιάς ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γ. Βασιλόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Ηλ. Μπακέλλας και όλα τα μέλη της Διοίκησης των ΕΛΤΑ και της ΠΟΣΤ.
 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

28/5/2012
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας πληροφορούμε ότι, σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών προγραμματίστηκε η διενέργεια αιμοληψίας για την 2η περίοδο του 2012.
Το πρόγραμμα αιμοληψιών θα υλοποιηθεί ως εξής:
1.Στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΕΛΤΑ (3ης Σεπτεμβρίου 11, 6ος όροφος)
την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012
2.Στο Κ.Δ. Αθηνών (Λένορμαν & Κων/πόλεως)
την Παρασκευή 22 Ιούνη 2012
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ

10/5/2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ
Αγαπητέ Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την επιτυχία του παιδιού σας και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομοσπονδία μας μαζί με τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ επιβραβεύουν τις προσπάθειες των παιδιών των συναδέλφων που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2010 – 2011, ή εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με έπαινο, χρηματικό βραβείο και αναμνηστικά δώρα.

 

Η ΠΟΣΤ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

30/1/2012
Η ΠΟΣΤ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων μπορεί να βρει πολλές μορφές έκφρασης.
Μία από αυτές και από τις πιο σημαντικές, είναι η εθελοντική αιμοδοσία.
Η αιμοδοσία είναι δώρο ζωής.
Χιλιάδες συνάνθρωποι μας βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ζητούν απεγνωσμένα μια φιάλη αίμα.
Η χώρα μας έχει αυξημένες ανάγκες σε αίμα που δυστυχώς δεν καλύπτονται πλήρως και βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να εισάγουμε αίμα από τον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ΗΜΕΡΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ 2011

18/4/2011
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ΗΜΕΡΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ 2011
Συναδέλφισσες – οι,

Η ΠΟΣΤ και φέτος προσφέρει στους συναδέλφους φθηνά και ποιοτικά πακέτα 8ημερων διακοπών σε πολυτελή ξενοδοχεία.
Πιστεύουμε, ότι είναι μια προσπάθεια που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση όλων όσων έχουν χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα δώσει νότα ξεγνοιασιάς σε αυτούς που θα συμμετέχουν.