10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ <<ΧΑΜΟ>> ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΟΥΡΝΙΕΖΑΚΗ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΕ

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τις 6 Οκτώβρη του 2006 που εντελώς ανεπάντεχα και άδικα έφυγε από κοντά μας ο Μανώλης Γουρνιεζάκης.
Ήταν ένα τραγικό νέο για τους γονείς του, του συγγενείς, τους συναδέλφους, του φίλους, τους συντρόφους του εκείνο το μαύρο πρωϊνό που ξημέρωσε.
Και να θυμόμαστε ότι <<χάθηκε>> στις εκλογές του συλλόγου του κάτω από τις γνωστές περίεργες και πρωτόγνωρες συνθήκες σε περίοδο Δημοκρατίας και ελευθερίας και η υπόθεση κατέληξε στα χέρια της Δικαιοσύνης για τυχόν ευθύνες τρίτων.
Γιαυτό και ο τρόπος που <<έφυγε>>απασχόλησε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία τότε.
Ο Μανώλης ήταν γνήσιο δείγμα ανθρώπου με ήθος και εργατικότητα, με απλότητα και ειλικρίνεια, με αστείρευτες δυνάμεις για αγώνες σε όλα τα επίπεδα.
Έπαιρνε μέρος σε κάθε Κοινωνική και Δημοκρατική διαδικασία και πάντα μπροστάρης στους αγώνες για το Ταχυδρομείο και όλους τους εργαζόμενους, με ιδιαίτερη ευαισθησία για την πορεία του σ.κ., την Ομοσπονδία, την ΠΑΣΚΕ και το σύλλογό του τα οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια και βέβαια με μεγάλο ζήλο ασχολούνταν με τα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας του της Κρήτης σαν γνήσιος Κρητικός.
Φίλε, σύντροφε, Μανώλη
Δεν σε ξεχνάμε
Πιστεύουμε και ευχόμαστε να βρήκες την γαλήνη στη φιλόξενη και αγαπημένη σου γη της Κρήτης όπου βρίσκεσαι πλέον, κοντά στους δικούς σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε προσέχουν.