ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΜΗΝΑΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

Έφυγε ξαφνικά απο κοντά μας, ο φίλος, ο συνάδελφος, ο περήφανος Κρητικός, ο Μηνάς ο Τσαγκαράκης.
Θλιβερό μαντάτο και πόνος αβάσταχτος για την οικογένειά του πρώτα, για τους συγγενείς, τους πολλούς φίλους και συναδλελφους που τον γνώρισαν από κοντά και τον αγαπούσαν ιδιαίτερα.
Ο ΜΗΝΑΣ ήταν ένα κράμα ανθρώπου με πολλά και δυσεύρετα χαρακτηριστικά.
Συνδύαζε την λεβεντιά με την απλότητα, την ντομπροσύνη με την ανιδιοτέλεια και την αξιοπρέπεια.
Γνήσιος ιδεολόγος και πιστός οραματιστής για ένα κόσμο καλλίτερο, για μία κοινωνία διαφορετική.
Ακούραστος αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες  μέχρι την ημέρα που έφυγε, εκλεγμένος πρόσφατα, συνέχιζε να υπηρετεί από τον σύλλογο των συνταξιούχων ΕΛ-ΤΑ αρχές και αξίες που με πίστη υπερασπίζονταν σε όλες τις περιόδους της ζωής και της πολύπλευρης δράσης του.
Πρωτεργάτης και πρωταγωνιστής για την δημοκρατική αλλαγή στο μαζικό κίνημα και ιδιαίτερα στο χώρο μας από τις γραμμές τις ΠΑΣΚΕ επί πάρα πολλά χρόνια βάζοντας τη σφραγίδα του για την πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος γενικότερα.
Διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο και για την πορεία του Ταχυδρομείου για πολά χρόνια και έβαζε πάνω απ΄όλα τον συνάδελφο, τον εργαζόμενο και το γενικότερο συμφέρον.
Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΛ-ΤΑ με αξιόλογη προσφορά, πρόεδρος στο Σύλλογο Ταχυδρόμων Αθήνας,σε άλλες θέσεις και τελευταία ήταν ενεργό μέλος στο σύλλογο συνταξιούχων ΕΛ-ΤΑ.
Ο ξαφνικός και άδικος χαμός του ασφαλώς θα αφήσει κενό σε πολλά επίπεδα αλλά ας είναι και ένα παράδειγμα ζωής και προσφοράς για όλους μας.
Αποχαιρετάμε με θλίψη την αγαπητό μας ΜΗΝΑ και ευχόμαστε στην εκλεκτή του οικογένεια κουράγιο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Εμείς ΜΗΝΑ θα σε  θυμόμαστε για πάντα γιατί ήσουν γνήσιος, αληθινός, λεβέντης, φίλος και Άνθρωπος.
Καλό σου ταξίδι φίλε,συνάδελφε.
Η κηδεία θα γίνει στις 18/06/2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων Αττικής.