ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 | ΤΑΠ-ΟΤΕ

Σας ενημερώνουμε ότι για το τρέχον έτος, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΑΠ ΟΤΕ  θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

1.    Ο ενδιαφερόμενος ασφαλισμένος γονέας μεριμνά ο ίδιος ώστε να εξασφαλίσει κράτηση θέσης στην κατασκήνωση της επιλογής του.

2.    Στο διαδίκτυο βρίσκει αναρτημένη την αίτηση συμμετοχής, Υπεύθυνη Δήλωση Προσέλευσης, Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης καθώς και την Κάρτα Κατασκηνωτή, από πλευράς ΤΑΥΤΕΚΩ προς συμπλήρωση.  

3.    Υποβολή της αίτησης  συμμετοχής  του παιδιού μέσω e-mail ή μέσω fax ή μέσω courrier ή στα γραφεία του ΤΑΥΤΕΚΩ  (Πατησίων 54).

4.    Οι αιτήσεις συγκεντρώνονται στο αρμόδιο τμήμα ασφάλισης, μητρώου και παροχών σε χρήμα, όπου γίνεται έλεγχος κατασκηνωτικού δικαιώματος (δικαίωμα παροχής – ηλικία ).

5.    Οι αποδεκτές αιτήσεις καταχωρούνται ανά κατασκήνωση και περίοδο συμμετοχής, σε πίνακες  οι οποίοι αποστέλλονται στην κάθε κατασκήνωση το αργότερο μία εβδομάδα πριν την έναρξη  της κάθε περιόδου εν ήδοι έγκρισης από πλευράς του ΤΑΥΤΕΚΩ.

6.    Την ορισμένη από την κατασκήνωση ημέρα προσέλευσης, ο κάθε κατασκηνωτής προσέρχεται στην κατασκήνωση με την Κάρτα Κατασκηνωτή  συμπληρωμένη από τον γονέα και με πρόσφατη φωτογραφία.

 

Για διευκόλυνσή σας, παρατίθενται τα εξής έγγραφα:

 

EGKYKLIOS GIA ASFALISMENOUS TAPOTE

ENTYPO KARTAS KATASKHNOTH 2013 TAPOTE

KATASKHNOTIKO PROGRAMMA 2013 (AITHSH)

LISTA KATASKINOSEON TAYTEKO-TAPOTE

TAYTEKO-TAPOTE ODHGIES PROS KATASKHNOSEIS

YPEFTHYNH DHLOSH APOXORHSHS

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΟ