ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, τα ΕΛΤΑ συνεχίζουν να αποδεικνύουν καθημερινά το κοινωνικό τους πρόσωπο, ανταποκρίνονται στο ρόλο τους στηρίζοντας και εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πολιτών.

Στη βάση των δεδομένων αυτών, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με συντονισμένη οργάνωση και λειτουργία  προχώρησαν στην καταβολή συντάξεων των δικαιούχων ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ σε όλη τη χώρα, για όσους συνταξιούχους έχουν επιλέξει να λαμβάνουν τη σύνταξη τους από τα ΕΛΤΑ, μέσω των 1400 ταχυδρομικών καταστημάτων και πρακτορείων που λειτουργούν πανελλαδικά.  

Σημειώνεται ότι οι συνταξιούχοι έλαβαν από τα ΕΛΤΑ όλο το ποσό της σύνταξής τους για τον τρέχοντα μήνα, σε μετρητά, στο σπίτι.

Οι συνάδελφοι Ταχυδρομικοί δουλεύοντας με διευρυμένο ωράριο, ολοκλήρωσαν χθες, Δευτέρα 6 Ιουλίου, την καταβολή του συνόλου των συντάξεων σε όλους τους δικαιούχους, με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Αποδεικνύουν ότι, μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία στις απαιτητικές και ασφυκτικές οικονομικά συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, το Ταχυδρομείο υπάρχει, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ήταν και είναι δίπλα στον Έλληνα πολίτη αρωγός στις ανάγκες του και στα προβλήματα του.

Εμείς οι εργαζόμενοι Ταχυδρομικοί είμαστε παρόντες, ξεπερνούμε κάθε αντιξοότητα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην εξυπηρέτηση κάθε κοινωνικά και όχι μόνο αποκλεισμένου πολίτη, σε όλες τις γωνιές της Ελληνικής Επικράτειας, με κάθε μέσον και κάθε τρόπο που διαθέτουμε, δικαιώνοντας για ακόμη μια φορά τον ιδιαίτερα κοινωνικό και ιστορικό μας ρόλο.